Ablak átalakítás, vasalatcsere, beállítás


Sokaknak adódik problémaként, hogy ablakuk fix vagy csak bukó funkcióval rendelkezik. Emiatt nehéz a takarításuk vagy akár lehetetlen. Másoknak a megváltozott körülmények miatt nem praktikus a nyitás iránya. Ezeket a problémákat tudjuk megoldani szakszerű átalakítással.

A fix ablakot nyíló, ill. bukó-nyíló ablakra csak akkor tudjuk átalakítani, ha az adott profilból még jelenleg is folyik ablakgyártás. Ebben az estben viszont vállaljuk a gyártó megkeresését és az ablakszárny legyártatását. Ablak átalakításnál nincs szükség a tok kibontására!

A bukó ablakok átalakítása (mérettől függően) általában egyszerűben kivitelezhető az ablak vasalat cseréjével. Ebben az esetben sem szükséges a tok kibontása, cseréje.

ablakátalakítás A nyitásirány megváltoztatása szintén vasalatcserével megoldható. Kissebb esztétikai kompromisszumokat kell tenni a kilincs helyének megváltozása miatt, de ez az átalakításban műszaki nehézségeket nem okoz.

A nyílóról, nyíló-bukóra való változtatás a legkönnyebb "folyamat". Gyakorlatilag percek alatt elvégezhető átalakítás, rövid beállítás után szinte azonnal ablakbeállítás, átalakítás élvezhető előnyökkel jár.


Elérhetőség: +36 30 448 8270
Hétfő - Vasárnap

Ablak beállítás, javítás, karbantartás, thermo üvegcsere Budapesten gyors határidővel!


©2022 ablakjavitas.net Minden jog fenntartva!